Socialchefsdagarna 2017 till Östersund

”… och 2017 års Socialchefsdagar arrangeras i …Östersund!”

Har precis återvänt till hemmets lugna vrå efter i mina ögon synnerligen lyckade och välorganiserade socialchefsdagar i Karlstad. Som flera av er hörde från stora scenen i fredags är det vi i Östersund som fått förtroendet att arrangera Socialchefsdagarna 2017. Dagarna hålls den 27 till 29 september, i Frösö Convention Center.

ostersund01_500

fcc_aerial-photo

Utmärkta kommunikationer till Socialchefsdagarna 2017 – Frösö Convention Center ligger granne med Östersund/Åre flygplats (foto: Quality Hotel Frösö Park).

Det är onekligen med ett viss mått av skräckblandad förtjusning som vi nu påbörjar planeringsarbetet. Målet är givetvis att Socialchefsdagarna 2017 ska hålla minst samma höga klass som det här året avseende programinnehåll, festkvällar, kulturinslag, utställarytor, mat, boende, m.m. – ja listan på allt som ska klaffa kan göras lång. Men samtidigt kan jag konstatera att ribban efter Karlstad ligger utmanande högt!

Det är hur som helst med en lika stor portion ödmjukhet som engagemang som vi tar oss an uppgiften. Programinnehållet kommer som vanligt att växa fram i en lokal arbetsgrupp (regionstyrelsen i Västernorrland/Jämtland tillsammans med Nicholas Singleton från GR som är programansvarig och Kerstin Öhman som är marknads- och kommunikationsansvarig för Socialchefsdagarna och FSS). Sedan stäms arbetet kontinuerligt av med FSS riksstyrelse.

Vidare känner vi att alla viktiga samarbetspartners här hemma i Östersund redan är på tå för att bidra. Det gäller såväl kommunen och dess evenemangsavdelning som Frösö Convention Center som fått förtroendet som konferensanläggning.

fcc_exterior

Givetvis kommer vi att titta noga på utvärderingen av årets socialchefsdagar för att behålla/förstärka de delar som upplevdes positiva och jobba vidare med de områden som har förbättringspotential.

Vi kommer kort och gott att göra vårt yttersta för att Socialchefsdagarna 2017 ska bli ett riktigt kanonarrangemang där du som deltar ska få en fullödig upplevelse utifrån Socialchefsdagarnas tre honnörsord: ”Nytta, nätverk och nöje”.

Varmt välkommen till Östersund den 27 till 29 september 2017!

LarsLiljedahl_5738_foto_frozentime_200     HelenEurenius_Foto_GeorgLulich_150

Lars Liljedahl, vice ordförande i FSS och förvaltningschef för Vård- och omsorgsförvaltningen i Östersund
Helén Eurenius, ledamot i FSS och förvaltningschef för Socialförvaltningen i Östersund

Kommentera