Vi längtar efter att få träffas på riktigt

SOCIALCHEFSDAGARNA 2021: Det märks på mängden anmälningar som redan har kommit in till Socialchefsdagarna 2021 att många, liksom vi, längtar efter att träffas ”på riktigt”.

Just nu lägger vi sista handen vid planeringen av höstens konferens som har temat Våga visa vägen och handlar om att kunna navigera i framtidens socialtjänst. Samtidigt följer vi spänt utvecklingen av coronariktlinjerna. Kommer restriktionerna att lätta till slutet av november? Vad händer om de inte gör det?

Sött eller surt höstäpple

Eftersom vi är övertygade om att en stor del av Socialchefsdagarnas själ är det fysiska mötet, får vi i så fall längta ett år till. Ger myndigheterna beskedet att vi inte kan träffas i november, tar vi nya tag till 2022 (och skulle vi behöva bita i det sura höstäpplet kommer din anmälan och deltagaravgift till årets konferens automatiskt att strykas).

Tills vidare planerar vi alltså för att höstens efterlängtade socialchefsdagar ska hållas som vanligt, så anmäl dig nu om du inte redan har gjort det. Eventuella förändringar meddelar vi på socialchefsdagarna.se och med e-post.

Varmt välkommen!
Monica Persson, ordförande FSS


Storföreläsarna är:

Professor Sir Michael G. Marmot (onsdag)
Digitaliseringsexperten Sara Öhrvall (onsdag)
Organisationsforskaren Louise Bringselius (torsdag)
Matematikprofessorn David Sumpter (torsdag)
Fotbollsdomaren Tess Olofsson (fredag)
Generalsekreterare Bi Puranen från World Values Survey (fredag).

Läs föreläsarpresentationerna

Läs alla seminariebeskrivningar och gör dina personliga val
I år kan du välja mellan 24 seminarier (sex seminarier i fyra olika block)

Gå direkt till anmälan

Hämta hem programbroschyren där både föreläsarpresentationer och seminariebeskrivningarna finns med, och en massa annan information om höstens socialchefskonferens.