Tålamod, taktik, tillsammans

SOCIALCHEFSDAGARNA 2017: FSS och värdstaden Östersund bjuder in dig till en socialpolitisk konferens med ett brett och prioriterat tema: Välfärd först! FSS vill värna en välfärd som minskar klyftorna i samhället och som ger människor möjlighet att skapa sig ett bra liv. Några viktiga förutsättningar är tålamod, taktik och tillsammans. Läs mer om de tre temaorden här.

På scenen blir det en spännande blandning av föreläsare. Annika Winsth som är Nordeas chefsekonom, Laura Hartman från Tillitsdelegationen, Margaretha Winberg som håller i utredningen om en reviderad socialtjänstlag, fotbollstränaren Graham Potter från Östersunds FK, Cecilia Wikström som lyfter frågor om mänskliga rättigheter i sin roll som EU-parlamentariker, och många fler. Läs mer i föreläsarpresentationerna.

Socialchefsdagarna 2017 ger tre dagars inspiration där frågor lyfts på ett strategiskt plan och där det finns tid och utrymme för samtal, att bilda nätverk och träffa kollegor från hela landet.

Anmälan är öppen fram till 18 augusti. Se till att boka resa och logi så snart du har anmält dig! Läs mer på socialchefsdagarna.se.

Varmt välkommen till Östersund den 27 till 29 september!

Kalle Gudmundsson, socialdirektör i Jönköping, är FSS ordförande (foto: Frozentime).

Programmet har postats till FSS medlemmar och tidigare års deltagare på Socialchefsdagarna. Du kan också  ladda ner det här eller gå in på socialchefsdagarna.se och läsa mer.


Tack till Socialchefsdagarnas sponsorer och samarbetspartners

TIETO SWEDEN HEALTHCARE & WELFARE • JP INFONET • PWC • TUNSTALL • CGI

GR – GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND (samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration)