Save the date

SOCIALCHEFSDAGARNA 2020: Höstens socialchefsdagar hålls på Svenska Mässan, Göteborg, den 30 september till 2 oktober. De två första dagarna varvar vi storföreläsningar med parallella seminarier. Dessa dagar kommer också monterdelen att vara öppen. Fredagen blir en renodlad storföreläsningsdag och monterdelen är då stängd.

Programmet blir klart i mars. Men redan nu kan vi berätta att Sir Michael Marmot kommer att inledningstala. Closing the gap, rapporten från den WHO-kommission han ledde , är lika angelägen i dag trots att mer än tio år har gått.

Fler talare som är klara för programmet är Nicola Clase, Bo Dahlbom, Palle Stenberg, Ing-Marie Persson och Stefan Tengblad. Som Sveriges första professor i Human Resource Management kommer Stefan att prata om hur man får ledarskap, chefskap och medarbetarskap till en väl fungerande enhet.

Temat är Möjliggörare i en föränderlig välfärd. Boka in 30 september till 2 oktober i din kalender och håll koll på socialchefsdagarna.se där programmet publiceras vartefter det blir klart. Den 6 maj öppnar vi för anmälningar.

Varmt välkommen!