Äntligen en översyn av SoL på gång!

ÖVERSYN AV SOCIALTJÄNSTLAGEN: Ja, äntligen är den efterlängtade översynen på gång. Särskilda utredaren Margareta Winberg kommer till Socialchefsdagarna 2017 i Östersund, den 27 september.

Hon vill få in synpunkter från FSS medlemmar, Socialchefsdagarnas deltagare och andra intresserade: Vad anser DU är det viktigaste som utredningen ska fokusera på?

Maila oss på info@socialchefer.se senast den 8 september, så att vi hinner sammanställa och förmedla vidare frågorna till utredaren.

Du kan också skriva en kommentar till det här blogginlägget som Kerstin Lidman skrev efter att FSS styrelse var först ut i raden av organisationer att träffa Margareta Winberg och hennes kollegor i utredningen.

FSS och utredningen som jobbar med översynen av socialtjänstlagen träffades i slutet av augusti. Här syns utredningsgänget tillsammans med de personer i FSS som jobbar med den strategiska frågan översyn av SoL. Från vänster till höger: Graham Owen, socialchef i Trosa kommun. Margareta Winberg, särskild utredare. Monica Malmqvist, huvudsekreterare i utredningen. Anette Johannesson, Göteborgs stad. Lisbeth Nilsson, Göteborgs stad. Camilla Sköld, sekreterare i utredningen. Monica Persson, Karlstad. (foto Kerstin Öhman).

FSS ordförande Kalle Gudmundsson pratar med särskilda utredaren Margareta Winberg. I förgrunden Jonas Hampus, Falun. (foto: Kerstin Öhman)